Werken bij Fien Over Fien

Wat is een eindinspectie?

Bij de eindinspectie, de dag dat je de sleutels inlevert, gaat de opzichter of de woonconsulent nogmaals samen met jou door de woning. Samen controleer je de woning en kijk je of alle afspraken zijn nagekomen. Is de woning goedgekeurd voor oplevering? Dan noteren we dit op het opnameformulier en lever je de sleutels in bij de opzichter of de woonconsulent.

Heb je niet alle werkzaamheden uitgevoerd of constateert de opzichter/woonconsulent nieuwe zaken? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Je krijgt de kans om de afspraken binnen een redelijk termijn na te komen en spreekt een nieuwe datum af voor sleutelinlevering. Tot die datum betaal je de huur. 
  • Je kiest ervoor ons de noodzakelijke reparaties uit te laten voeren. Je ontvangt hiervoor een prijsopgave. Na de uitvoering van het werk betaal je de rekening.

Je betaalt huur voor de woning tot en met de dag waarop de eindinspectie plaatsvindt en je de sleutels bij ons inlevert. Het is niet mogelijk om vóór de eindinspectie de sleutels van de woning bij ons in te leveren.