Werken bij Fien Over Fien

Digitale post via Postex

Bij Fien Wonen kun je zelf kiezen of je brieven van ons digitaal wilt ontvangen of fysiek. Een voordeel van digitale post is dat je deze vanaf elke computer, tablet of smartphone kunt bekijken en terug kunt zien. Hoe werkt dit precies?

  • Is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je de post digitaal via de mail.
  • Hebben wij je e-mailadres niet? Of heb je aangegeven dat je liever niet de post digitaal ontvangt? Dan ontvang je de post ''gewoon'' op paier in de brievenbus.
Wijzigen ontvangsvoorkeur

Wil je je voorkeur wijzigen? Dit kan gemakkelijk op de volgende manieren.

  • Heb je post via de mail van ons ontvangen? Onderaan de e-mail staat een linkje ''E-mailvoorkeur wijzigen? Klik dan hier''. Via die link kun je je mailadres wijzigen, of aangeven dat je in het vervolg de post liever op papier in de brievenbus ontvangt.
  • Heb je fysieke post van ons ontvangen? Voor elke brief zit een voorblad met een PTX code (9 tekens). Door op onderstaande button te klikken kom je op een pagina waar je de PTX code kunt invullen. Vervolgens kun je een mailadres invullen waar je in het vervolg de post digitaal op wilt ontvangen.
  • Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag om je voorkeur aan te passen.
Vul je Postex PTX-code in