Missie en visie

Fien Wonen is een woningcorporatie die werkt in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden. We beheren ruim 3.400 verhuureenheden, waaronder eengezinswoningen, appartementen, grondgebonden woningen, seniorenwoningen en vier woonzorgcentra. Wij zijn een sociale huisvester. Dit betekent dat wij voornamelijk huurwoningen aanbieden met een netto huurprijs tot € 710,68.

Dit vinden wij belangrijk

Fien Wonen vindt huisvesting een eerste levensbehoefte. Want goed wonen zorgt voor een beter leven. Wij bieden goede betaalbare huisvesting voor huishoudens die voor huisvesting aangewezen zijn op de corporatie. We doen dit vanuit een huurdersgestuurde organisatie, waar keuzevrijheid een centrale waarde is.

Woon het zelf, woon het samen

Wij geloven dat goed wonen in mensen zelf zit. In u, in uw buren, in ons allemaal. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom bent u bij Fien Wonen de baas over uw eigen woongeluk.

Wij moedigen iedereen aan om zelf aan de slag te gaan. Wat nodig is, doen we samen. Wat uw wens ook is. Samen vinden we altijd een oplossing. Alleen u kunt van uw huis uw thuis maken. Wordt ook een woon-het-zelver en vorm uw eigen woongeluk! 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden