Vacature: Medewerker klantenservice (24 uur, standplaats Meerkerk)

Publicatiedatum: 30-07-2020

Klanten te woord staan aan de telefoon, via de mail & aan de balie, onder andere digitale reparatieverzoeken afhandelen, huuropzeggingen verwerken en online advertenties van woningen plaatsen. Je dag is goed gevuld als medewerker klantenservice en je schakelt veel tussen al deze processen. Daarnaast horen we graag van jou hoe we zaken nog beter voor onze klant kunnen regelen. Lijkt dit je wat? En ben je toe aan je eerste stap in je loopbaan waarbij je veel kan leren over een aantal processen in een woningcorporatie? Reageer dan snel op deze vacature bij Fien Wonen: 

Medewerker klantenservice
HBO | starter | enthousiast, assertief en dienstverlenend

Jouw uitdaging

Fien Wonen is een corporatie waar de klant voorop staat. Jij draagt daaraan bij door: 

  • Klanten vriendelijk en enthousiast te woord te staan. Je bent de eerstelijns-vraagbaak en je vindt het belangrijk de vragen van onze klanten in één keer goed te beantwoorden. 
  • Reparatieverzoeken uit te zetten bij onze vaklieden en aannemers.
  • Onze woonconsulenten te ondersteunen bij het verhuren van woningen, onder andere door advertenties van woningen online te plaatsen. 

Kortom, een brede functie waarin je veel kan leren! Naast deze basistaken, ga je ook aan de slag met enkele verbetertrajecten in onze organisatie en afdeling. Dit jaar staan op de agenda van onze afdeling: 

  • Het (verder)digitaliseren van onze processen.
  • Het meten van de klanttevredenheid.   

Onze klanten (huurders en woningzoekenden) zijn belangrijk voor ons. Een groot deel van hen kan zich zelf prima redden. Een steeds groter deel heeft echter wat meer aandacht nodig, niet iedereen kan op dezelfde manier benaderd worden. Je realiseert je dat, kan goed luisteren en schakelen en houdt daar rekening mee.  

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde vierjarige opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld Sociaal Juridische dienstverlening of NHTV. 
  • Je kunt goed luisteren en snel schakelen.
  • Je snapt het belang van het nauwkeurig vastleggen van afspraken en bent dus secuur. 
  • Je hebt affiniteit met digitalisering. 
  • Je bent ten slotte optimistisch, vindingrijk en betrokken  (net als alle medewerkers van Fien Wonen – want dit zijn onze kernwaarden). 

Ons aanbod

Je kan rekenen op een brede baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast hebben we een compact team met korte lijnen. En ten slotte werk je in een organisatie die werk doet wat er toe doet! 

De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging: schaal E van de CAO Woondiensten (maximaal € 2.969,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). We starten met een jaarcontract. Een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.  

Vervolg

Je reactie, in de vorm van een brief/ mail & curriculum vitae, is welkom bij Monique van Laar, HR adviseur, via solliciteren@fienwonen.nl. Als je vragen hebt, kan je haar bereiken via telefoonnummer 06- 599 264 70. 

Fien Wonen is een woningcorporatie waarin circa 35 medewerkers samenwerken aan goede en betaalbare huisvestiging voor mensen met een smalle beurs. Fien Wonen verhuurt ongeveer 3400 woningen in en rond Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden. Het is een professionele en informele organisatie met ruimte voor ontwikkeling. De organisatie werkt slim, wendbaar en stelt de huurder voorop.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden