Huur overschrijven naar Fien Wonen

Publicatiedatum: 22-01-2019

De invoer van de nieuwe privacywetgeving heeft gevolgen voor de verwerking van betaalopdrachten. Banken zijn verplicht het IBAN en de naam mee te geven. Met de nieuwe privacywetgeving stoppen banken met het automatisch vermelden van het adres op rekeningafschriften. Nederlandse banken maakten de afspraak om uiterlijk 1 januari 2019 geen adresgegevens meer te vermelden in de rekeninginformatie op het (elektronische) rekeningafschrift. BNG Bank is al in de tweede helft van 2018 gestopt met de vermelding van de adresgegevens. Door deze wijziging is het voor ons moeilijk te achterhalen van wie de huur afkomstig is.

Wat betekent dit voor u als huurder bij een overschrijving?

Vermeld daarom in de omschrijving de adresgegevens waarover de betaling gaat. Ons bankrekening blijft NL39 BNGH 0285 1439 56, ten name van Stichting Fien Wonen.

Automatische incasso

Uiteraard kunt u er voor kiezen ons te machtigen de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Als u dit wenst, kunt u een incassoformulier aanvragen via het telefoonnummer 0184-614488. Ook is het mogelijk dit via uw persoonlijke account te regelen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden