Gemeente Hardinxveld-Giessendam geeft huurders duurzaamheidscadeaubon

Publicatiedatum: 25-10-2021

De gemeente Hardinxveld-Giessendam geeft huurders een waardebon van €45,- cadeau voor energiebesparende producten.
De gemeente helpt u graag uw energierekening te verlagen. Huurders kunnen met een waardebon van € 45,-. kleine energiebesparende producten uitzoeken. Gratis! Particuliere huiseigenaren hebben eerder al mee kunnen doen aan deze actie.

Het budget voor de waardebonnen komt van de rijksoverheid en is bestemd om inwoners te helpen minder gas en/of elektriciteit te gebruiken. 

Gratis energiebesparende producten ter waarde van € 45,-
De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen of ledlampen. De volledige lijst met producten waarvoor u de waardebon kunt gebruiken staat op de website: www.regionaalenergieloket.nl. Met deze producten verlaagt u direct uw energierekening en verhoogt u het comfort in huis.

Waardebon verzilveren
Huurders kunnen de waardebon verzilveren via regionaalenergieloket.nl. De producten worden gratis thuisgestuurd. Ook kunt u met de waardebon terecht bij enkele deelnemende winkels in de regio. De medewerkers daar zijn op de hoogte van de actie en kunnen adviseren over de producten. 
De huurders van Fien Wonen ontvangen binnenkort ook nog een brief met daarin een uitleg over deze actie en de oproep om mee te doen.

Energie besparen en geld besparen
Als u deze producten gaat gebruiken bespaart u meteen een leuk bedrag. Als u vragen heeft over deze actie, kunt u mailen met duurzaam@hardinxveld-giessendam.nl. 

 

 

Deel deze pagina