De verbouwing van het kantoor op de Rijnstraat gaat starten!

Publicatiedatum: 25-05-2020

 

Er is al veel verteld over het project Rijnstraat; het kantoor van Fien Wonen in Hardinxveld-Giessendam. We hebben een proefbelasting uit moeten voeren om aan te tonen dat het gebouw veilig is voor gebruik. Dit traject is gelukkig positief afgerond en ook goedgekeurd door de gemeente. Diverse media zoals het Financieel Dagblad hebben hierover geschreven zoals u wellicht heeft gezien. 

Nu dit onderdeel van het traject erop zit, kunnen we verder. In de afgelopen periode zijn de laatste ontwerpen afgerond en is de omgevingsvergunning afgegeven. Hierdoor kan gestart worden met de verbouwing van het kantoor. Ook is er met BM van Houwelingen overeenstemming bereikt over de realisatie van het project. 

De begane grond van het gebouw wordt door Fien Wonen gebruikt als kantoor. U zult daar als huurder welkom zijn voor allerlei afspraken. Er wordt gewerkt aan een open en duurzame inrichting van dit kantoor. Op de eerste en tweede verdieping van het gebouw komen - zoals bekend  - woningen die via stichting Place4Me verhuurd gaan worden aan bewoners met ASS. Ook met Place4Me is overeenstemming bereikt over samenwerking in de komende jaren. 

Er staat ons nu niets meer in de weg om dit project te laten starten. Het is de bedoeling om net voor de zomer te starten met de realisatie en naar verwachting leveren we het project eind 2020 op. We hopen u dan ook eind 2020 te kunnen verwelkomen op ons nieuwe kantoor. 
 

 

Deel deze pagina