De dakgoten worden weer schoongemaakt!

Publicatiedatum: 28-04-2022

Op 19 april is D. Stelder Diensten Groep begonnen met het schoonmaken van de dakgoten bij onze woningen. In ongeveer 10 weken tijd worden bij meer dan 2100 woningen de dakgoten weer schoongemaakt. Een hele klus, maar wel een fijne voorjaarsklus!

Elk jaar laten wij de dakgoten bij onze woningen schoonmaken. Dit doen wij om te voorkomen dat de dakgoten verstopt raken, waardoor het water niet meer weg kan lopen. De dakgoten worden in het voorjaar schoongemaakt, zodat het vuil van de herfst en de winter verwijdert wordt. Alles is dan fris en schoon voor de zomer. En uiteraard klaar voor de mindere seizoenen.  

Het schoonmaken gebeurt met een trap en speciale borstels. Het is dan ook in mum van tijd klaar. De huurders hoeven hiervoor niet thuis te zijn. Als de medewerkers maar toegang hebben tot de dakgoot. Laat dus de poort van het slot. Het schoonmaken van de dakgoten is ook gelijk een extra check. Als er iets mis is aan de dakgoot, dan wordt dit bij ons gemeld. Wij kijken dan of en wanneer er iets aan gedaan moet worden.

Meer informatie over dit onderhoud? Neem een kijkje op onze projecten en onderhoud pagina op onze website. Hier is altijd alle informatie van een project na te lezen.

 

Deel deze pagina