Werken bij Fien Over Fien

Schoonmaak woongebouwen

Als je een ruimte huurt, ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud. Hiervoor zijn wettelijk regels opgesteld. Wij zorgen voor het groot onderhoud en jij zorgt voor het klein en dagelijks onderhoud van je ruimte. Hieronder valt ook de schoonmaak van je woning of woongebouw. Woon je in een gebouw met meerdere appartementen? Dan huren we meestal een schoonmaakbedrijf in. Je betaalt hiervoor een maandelijks bedrag in servicekosten.

Hoe werkt de schoonmaak in jouw woonsituatie?

Bekijk het hier
Schoonmaak van portiekflats

Samen met jouw portiekbewoners zorg je voor een fijne leefomgeving. Met elkaar houd je de entree, bergingen en trappenhuis van het portiek schoon.

De portiekschoonmaak laten doen door Fien Wonen? Dat kan alleen als 70% van de portiekbewoners dit ook willen. Let op! Voor een schoonmaakprogramma van Fien Wonen betaal je ieder maand servicekosten.

Schoonmaak van galerijflats

Voor het schoonmaken van de algemene ruimten betaal je servicekosten. Een schoonmaakbedrijf maakt de algemene ruimten schoon in het woongebouw. In het publicatiebord bij de hoofdingang kun je het schoonmaakprogramma zien.

Schoonmaak van de galerij

De galerij voor jouw woning wordt ook door andere bewoners en bezoekers gebruikt. Je moet zelf de woning en de galerij netjes houden. Dus maak de volgend punten regelmatig schoon:

  • glas en kozijnen van uw woning.
  • spinrag verwijderen bij uw woning
  • de galerijvloer en het hekwerk voor je woning.
Vervuiling van een woongebouw

Zie je vervuilingen of graffiti in of om het woongebouw? Dan willen dit snel oplossen. Meld dit dan bij ons. Dan gaan we ermee aan de slag. 

Naar onze contactpagina