Werken bij Fien Over Fien
Welkom Informatie en regelen Klantenservice Huurdersportaal Mijn Fien

Huurdersportaal Mijn Fien

Mijn Fien is het huurdersportaal van Fien Wonen. Je regelt hierop allerlei huurderszaken. Denk aan het betalen van de huur, een reparatieverzoek indienen, een betalingsregeling treffen en nog veel meer.

Dit alles doe je via een persoonlijk account. Je kunt in dit account ook al je post van Fien Wonen inzien en ons berichten sturen.

Een account aanmaken op Mijn Fien

Stap 1
Een huurdernummer en activeercode aanvragen

Ben je een nieuwe huurder? Dan krijg je van ons automatisch 2 brieven over Mijn Fien. Een brief met daarin een huurdernummer en een brief met daarin een activeercode. Beide heb je nodig voor het aanmaken van een account. Let op: het kan een aantal weken duren voordat je de brieven ontvangt. Heb je de brieven niet ontvangen of ben je al even huurder en wil je de brieven alsnog? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stap 2
Registeren op Mijn Fien

Als je het huurdernummer en activeercode hebt, dan ga je naar de online omgeving van Mijn Fien. Je vindt dit rechtsboven deze website. Op de Mijn Fien website klik je op "registreer nu". Daarna voer je het huurdernummer en activeercode uit de brieven in. Vervolgens klik je op volgende en maak je een wachtwoord en gebruikersnaam aan. Sla deze op een veilige plek op voor de volgende keer.

Stap 3
Inloggen

Ga terug naar het beginscherm van Mijn Fien. Voer daar je gebruikersnaam en wachtwoord in. En klik op "inloggen". Je kunt nu gebruik maken van Mijn Fien.

Je vragen... en antwoorden!