Terug naar overzicht

Kortenhoevenseweg

Lexmond

Over dit project

Het project Kortenhoevenseweg gaat om de toekomstige sloop en nieuwbouw van woningen aan de Kortenhoevenseweg en ter hoogte van de Burgemeester Potstraat te Lexmond. 

We hebben de bewoners geïnformeerd over de keuze voor sloop en nieuwbouw en een klankbordgroep gevormd. Door middel van besprekingen met de klankbordgroep houden we in de gaten wat er speelt onder de bewoners en bespreken we het proces van het project. Na elke bespreking met de klankbordgroep versturen we een nieuwsbrief waarmee we alle bewoners in het complex op de hoogte houden hoe het met de plannen gaat.


Wat gaan we de komende tijd doen?

In februari 2021 heeft de Raad van Commissarissen van Fien Wonen het besluit genomen de woningen te slopen en opnieuw te bouwen. Nu wordt een plan gemaakt hoe dit zal moeten gebeuren. Dit plan moeten we opnieuw voorleggen aan de Raad van Commissarissen. Ook de gemeente moet nog een goedkeuring geven op dit plan. De ontwikkeling van deze locatie kan dus nog wel een lange tijd duren, maar Fien Wonen probeert dit voor bewoners natuurlijk zo kort mogelijk te houden.
 

Contact

Als u vragen heeft over het project, kunt u contact met ons opnemen via e-mail. 

Fien Wonen
E-mail:
projectontwikkeling@fienwonen.nl


Algemeen

  • Plaats Lexmond

Planning

  • Status Lopend
  • Planning De ontwikkeling van deze locatie kan nog wel een lange tijd duren, maar Fien Wonen probeert dit voor bewoners natuurlijk zo kort mogelijk te houden.