Werken bij Fien Over Fien
Welkom Informatie en regelen Reparaties en onderhoud Projecten Prinses Marijkestraat en Prinses Beatrixstraat, Boven-Hardinxveld

Prinses Marijkestraat en Prinses Beatrixstraat, Boven-Hardinxveld

Leestijd: 2 min

In Boven-Hardinxveld gaan we 46 woningen aanpakken. Bij het groot onderhoud worden de woningen geïsoleerd en krijgen alle woningen mechanische ventilatie. Ook komt er dubbel glas en worden ramen en deuren vervangen. Tot slot worden er overal zonnepanelen op de daken gelegd. De huurders kunnen ervoor kiezen om hun keuken, badkamer en toilet te laten vernieuwen als deze al oud en afgeschreven is. We werken samen met een betrokken en actieve klankbordgroep die met ons meedenkt en een aantal keuzes gaat maken zoals de kleur van ramen en deuren. De huurders die er nu wonen, kunnen er blijven wonen. Niemand hoeft dus te verhuizen.

Er is een project sociaal plan opgesteld. Deze is besproken met de klankbordgroep en de huurdersraad (HRHG). In het project sociaal plan staan de rechten en plichten van de huidige huurders.

Wat gaan we de komende tijd doen?

Nog voor de zomer hopen we de plannen uitgewerkt te hebben. We gaan ze dan weer bespreken met de klankbordgroep. We starten met het vervangen van keuken, badkamer en toilet. In het najaar zijn de overige werkzaamheden gepland. We moeten nog wel wachten op toestemming vanwege vleermuizen en vogels die er zijn.

Contact

Heb je vragen over dit project? Neem dan contact met ons op per mail. 

Fien Wonen
E-mail:
projectontwikkeling@fienwonen.nl

Algemeen

Wijk
Boven-Hardinxeld
Stad
Hardinxveld-giessendam

Planning

Status
Lopend
Planning
De ontwikkeling van deze locatie kan nog wel een lange tijd duren, maar Fien Wonen probeert dit voor bewoners natuurlijk zo kort mogelijk te houden.
Terug naar overzicht