Terug naar overzicht

Vervanging individuele CV ketels 2021

Over dit project

Elk jaar vervangt Fien Wonen preventief individuele CV ketels bij woningen die wij in bezit hebben. Wij hebben voor 2021 weer een selectie gemaakt van woningen waar wij de CV ketel gaan vervangen.

In opdracht van Fien Wonen vervangt Paans of Klimaatservice Holland BV de CV ketels. Voor de woningen in Vijfheerenlanden is Paans ons installatiebedrijf en voeren zij de vervanging van de CV ketel uit. Voor woningen in Hardinxveld-Giessendam is Klimaatservice Holland BV ons installatiebedrijf en voeren zij de vervanging van de CV ketel uit.

Paans of Klimaatservice Holland BV neemt contact op met de huurders van woningen waar de CV ketel vervanging van toepassing is.

Op deze pagina kunt u ook de lijst inzien met woningen waar we dit jaar de CV ketel vervangen.


Contact

Voor meer informatie of vragen over de uitvoering en de planning kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Paans of Klimaatservice Holland BV. 

Klimaatservice Holland BV (woningen in Hardinxveld-Giessendam) 

Telefoonnummer:
0184 – 61 39 11

E-mail:
post@klimaatservice.nl


Paans (woningen in Vijfheerenlanden)

Telefoonnummer:
088 - 554 62 62

E-mail:
info@paans.nl

Paans en Klimaatservice Holland BV werken in opdracht van Fien Wonen, daarom kunnen hun medewerkers al uw vragen beantwoorden met betrekking tot dit project. Mocht u toch Fien Wonen bellen voor een algemene vraag, dan verwijzen we u alsnog door naar Paans of Klimaatservice Holland BV. 

Fien Wonen
Heeft u problemen met of klachten over Paans of Klimaatservice Holland BV neem dan contact met ons op. 

Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88


Veelgestelde vragen

Waarom wordt mijn CV ketel vervangen?
Wij vervangen elk jaar preventief CV ketels. Dit doen wij om te voorkomen dat er problemen ontstaan met uw installatie.

Hoe word ik op de hoogte gebracht van de vervanging van mijn CV ketel?
Paans of Klimaatservice Holland BV neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor de vervanging. Dit doen zij in 2021. 

Wanneer wordt mijn CV ketel vervangen?
In 2021 wordt uw CV ketel vervangen. De exacte planning wordt bepaald door Paans en Klimaatservice Holland BV. Er wordt met u contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Het exacte moment van de vervanging kunt u op dat moment afstemmen.

Waarom wordt mijn CV ketel dit jaar niet vervangen?
CV ketels jonger dan 18 jaar vervangen wij in principe niet tenzij dit kwalitatief noodzakelijk is. Wij hebben voor dit jaar weer een selectie gemaakt. Voor een volgend jaar maken wij opnieuw een selectie maken.


Planning

  • Status Lopend
  • Planning In 2021 vervangen we de individuele CV ketels die voor 2021 op de planning staan.