Terug naar overzicht

Dakgoten schoonmaken

Over dit project

Elk jaar laten we de dakgoten bij onze woningen schoonmaken. Dit doen wij om te voorkomen dat de dakgoten verstopt raken waardoor het water niet meer weg kan lopen.

Wie gaat de dakgoten schoonmaken? 
D. Stelder Diensten Groep gaat voor ons de dakgoten schoonmaken. Dit gaan zij doen bij meer dan 2100 woningen. D. Stelder Diensten Groep is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakgoten. De medewerkers herken je aan het logo op hun kleding en op hun auto.

Wanneer worden de dakgoten schoongemaakt? 
Tussen 19 april en 24 juni 2022 worden de dakgoten schoongemaakt. Elke huurder heeft een preciezere planning in zijn of haar brief gehad. . Op deze kaart staat wanneer een medewerker de dakgoten komt schoonmaken. Bij slecht weer kan het zijn dat ze later langs koEn krijgt de dag voordat ze de dakgoten komen schoonmaken een kaart van D. Stelder Diensten Groep door de brievenbusmen. 

Wat betekent dit voor de huurder die een brief heeft gehad voor het schoonmaken van de dakgoten?
Een dag voordat je dakgoten schoongemaakt worden ontvang je een kaart door de brievenbus. Hierop staat dat D. Stelder Diensten Groep je dakgoten komt schoonmaken. De dakgoten worden door de medewerkers schoongemaakt met behulp van een trap en speciale borstel. Het schoonmaken van de dakgoten is in korte tijd klaar. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Als de medewerkers maar toegang hebben tot je dakgoot. 


Planning

Tussen 19 april en 24 juni 2022 worden de dakgoten schoongemaakt door D. Stelder Diensten Groep. Bij slecht weer kan het zijn dat ze later langs komen. 

Contact

Heb je vragen? Misschien vind je het antwoord bij vragen en antwoorden op deze pagina.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je bereikt ons via telefoonnummer (0184) 61 44 88. Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of per e-mail via infofienwonennl.

Vragen en antwoorden

Waarom worden mijn dakgoten elk jaar schoongemaakt?
Elk jaar laten we de dakgoten bij onze woningen schoonmaken. Dit doen wij om te voorkomen dat de dakgoten verstopt raken waardoor het water niet meer weg kan lopen.

Wie betaalt de kosten?
Wij betalen de kosten voor het schoonmaken van de dakgoten. Je hoeft niets te betalen voor het werk. Je krijgt ook geen huurverhoging.

Hoe weet ik wanneer ze bij mijn woning de dakgoten komen schoonmaken?  
In de brief die je van ons hebt ontvangen staat tussen welke data je dakgoten worden schoongemaakt. Daarnaast ontvang je de dag voordat ze de dakgoten komen schoonmaken een kaart van D. Stelder Diensten Groep door de brievenbus.

Ik heb niemand bij mijn woning gezien. Zijn mijn dakgoten wel schoongemaakt?
Door gebruik van lange stelen met borstels kan het zijn dat de medewerkers de dakgoten van je woning kunnen schoonmaken vanaf je buren. Hierdoor kan het zijn dat de medewerkers niet in je tuin hoeven te zijn. En dat je de medewerkers hierdoor niet ziet.

Niet schoongemaakte dakgoten en gebreken worden door doorgegeven aan Fien Wonen.

Wat verwachten wij van je?  
- Wil je onder de dakgoten ruimte vrij maken? Dan kan de medewerker goed met een ladder bij de dakgoten.
- Wil je ramen en deuren sluiten en zonneschermen omhoog doen?
- Wil je waardevolle spullen onder de dakgoten weghalen? Zoals fietsen, was en tuinmeubelen. 
- Als je een tuinpoort hebt, wil je deze dan open doen?
Als de medewerkers niet bij je dakgoten kunnen. Dan worden ze helaas niet schoongemaakt dit jaar.


Planning

  • Duur van onderhoud 10 weken
  • Status Lopend
  • Planning 19 april t/m 24 juni 2022
  • Locatie op kaart