Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Reinigings- en schilderwerkzaamheden Peulenlaan 3 t/m 37

Hardinxveld-giessendam

Over dit project

Elk jaar laat Fien Wonen in vooraf bepaalde wijken schilderwerkzaamheden uitvoeren. Per wijk bepalen we welke werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk we doen.

Bij de woningen 3 t/m 37 aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam worden in 2021 reinigings- en schilderwerkzaamheden uitgevoerd.


Wat gaat er gebeuren bij deze adressen?

 • houten kozijnen en deuren hoofdentree schilderen
 • kunststof/stalen kozijnen, puivullingen, beplatingen, daklijsten, blauwe buisprofielen, geperforeerde platen reinigen/waxen
 • houten kozijnen en binnendeurkozijnen, deuren en binnendeuren, betimmeringen en vensterbanken schilderen
 • stalen balusters en hekwerken schilderen
 • wanden en plafonds/onderzijde trappen en bordessen schilderen
 • balkonplafonds, diktekanten vloeren incl. waterhol aan de voorzijde van uw woning

De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV voert de werkzaamheden uit in opdracht van Fien Wonen.

Uiteraard gaat De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV voorzichtig te werk. De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV kan geen aansprakelijkheid accepteren voor schade als gevolg van natte verflagen en aan niet verwijderde eigendommen.


Wat wordt er van u verwacht?

Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden vragen wij uw medewerking bij het openen van ramen en deuren, verwijderen van gordijnen en dergelijke bij ramen en deuren en het ontruimen van de balkons.

De dag(en) waarop De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV uw medewerking vraagt voor het openen van ramen en deuren wordt vooraf bepaald door een mondelinge afspraak. Treffen zij u niet thuis dan ontvangt u een gele afspraakkaart met de dag(en) waarop zij uw medewerking vragen.


Contact

Fien Wonen

Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88

E-mail:
infofienwonennl

De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV
Voor meer informatie of vragen over de uitvoering en de planning kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Martijn van Gils van De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV. U kunt zich tijdens de werkzaamheden ook wenden tot de voorman.

Telefoonnummer:
078 – 6 13 53 3

E-mail:
dordrechtdegoedevgonl

De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV werkt in opdracht van Fien Wonen, daarom kunnen hun medewerkers uw inhoudelijke vragen over het onderhoud beantwoorden. Wij raden u daarom aan om met deze precieze vragen rechtstreeks contact op te nemen met De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder.


Veelgestelde vragen

Hoe weet ik op welke dag in de planning er bij mijn woning wordt gewerkt?
De dag(en) waarop De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV uw medewerking vraagt voor het openen van ramen en deuren wordt vooraf bepaald door een mondelinge afspraak. Treffen zij u niet thuis dan ontvangt u een gele afspraakkaart met de dag(en) waarop zij uw medewerking vragen.

Hoe wordt er bepaald welke schilderwerkzaamheden er aan mijn woning worden gedaan?
Een extern adviesbureau heeft voor Fien Wonen inspecties gedaan in de wijken waar wij in 2021 schilderwerkzaamheden wilde doen. Het adviesbureau heeft ons advies gegeven over de werkzaamheden die nodig zijn. Op basis daarvan hebben wij de exacte werkzaamheden bepaald en deze opgestart.

Waarom is er geen kleurkeuze bij deze straat?
Omdat er bij deze woningen een kleine schilderbeurt (één verflaag) nodig is, bieden wij geen kleurkeuze aan voor het schilderwerk van de woningen. De omvang van de schilderbeurt is geadviseerd aan Fien Wonen door onze externe adviseur Luijten-VVZ.

Waarom worden de balkons aan de achterzijde niet gedaan? Werkzaamheden aan het balkon aan de achterzijde van uw woning worden door een andere partij uitgevoerd. Hierover ontvangt u later bericht.

Wanneer staan er bij mijn woning schilderwerkzaamheden op de planning?
Elk jaar laten wij schilderwerkzaamheden uitvoeren in verschillende wijken. Mocht u woning op de planning staan voor schilderwerk dan wordt u woning één jaar van te voren geïnspecteerd door een extern adviesbureau om de benodigde werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk te bepalen. Het op volgende jaar worden de vastgestelde schilderwerkzaamheden aan uw woning uitgevoerd. Hierover krijgt u in het eerste halfjaar van het uitvoeringsjaar bericht van ons.

Ik heb dit jaar een brief over inspecties voor het schilderwerk ontvangen, maar ik heb verder nog geen brief gehad over de werkzaamheden. Klopt dit?
Ja, dit klopt. In het eerste kwartaal van 2021 heeft Fien Wonen inspecties voor het schilderwerk voor 2022 uitgevoerd. Eén jaar voordat wij in een wijk schilderwerkzaamheden willen uitvoeren laten wij een extern adviesbureau inspecties doen. Na de inspectie weten wij precies wat er in welke wijk met betrekking tot het schilderwerk moet gebeuren. De schilderwerkzaamheden die uit de inspectie komen, worden in 2022 uitgevoerd. U ontvangt hierover in het eerste half jaar van 2022 bericht.  


Algemeen

 • Plaats Hardinxveld-giessendam

Planning

 • Duur van onderhoud Ongeveer 5 weken bij normale weersomstandigheden
 • Status Gereed
 • Planning Start werkzaamheden: week van 12 juli 2021
 • Locatie op kaart

  Deel deze pagina