Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Schilderwerkzaamheden Paulus Potterstraat, Drijverschuit, Steur, Rembrandthof en Verpleeghuis Judith Leysterhof

Hardinxveld-giessendam

Over dit project

Elk jaar laat Fien Wonen in vooraf bepaalde wijken schilderwerkzaamheden uitvoeren. Per wijk wordt er bepaald welke werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk worden gedaan. 

Bij de woningen in de Paulus Potterstraat, Drijverschuit, Steur, Rembrandthof en Verpleeghuis Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam worden in 2021 schilderwerkzaamheden uitgevoerd. De lijst met precieze adressen voor deze werkzaamheden is terug te vinden op deze pagina.


Wat gaat er gebeuren bij deze adressen?

- Vervangen enkel glas voor HR++ isolatieglas (voordeur pui helderglas), indien aanwezig
- Houtrotherstel
- Schilderwerk
- Reinigen Kunststof (met uitzondering van Drijverschuit en Steur)

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van de Velde in opdracht van Fien Wonen.

Uiteraard gaat Van de Velde voorzichtig te werk. Van de Velde kan geen aansprakelijkheid accepteren voor schade als gevolg van natte verflagen en aan niet verwijderde eigendommen.
 

Wat kunt u verwachten?

Van de Velde is druk bezig met het opstellen van de uitvoeringsplanningen. Voor enkele werkzaamheden zullen we binnen in uw woning moeten zijn. U ontvangt circa twee weken voor aanvang meer informatie hierover van Van de Velde.

Voorafgaand aan de uitvoering zal de partner van Van de Velde, Verloop (glashandel), met u een afspraak maken om in te meten. Ook maken zij een afspraak voor het plaatsen. De schilders maken zelf met u een afspraak voor het schilderen van de draaiende delen (deuren en ramen).


Contact

Van de Velde
Voor meer informatie of vragen over de uitvoering en de planning kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Bert de Bruin van Van de Velde. U kunt zich tijdens de werkzaamheden ook wenden tot de voorman.

Telefoonnummer:
 0182 - 351 369 of

E-mail: 
info@vandevelde.nl

Van de Velde werkt in opdracht van Fien Wonen, daarom kunnen hun medewerkers uw inhoudelijke vragen over het onderhoud beantwoorden. Wij raden u daarom aan om met deze precieze vragen rechtstreeks contact op te nemen met Van de Velde. 

Fien Wonen
Heeft u problemen met of klachten over Van de Velde, neem dan contact met ons op. 

Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88


Veelgestelde vragen

Hoe weet ik op welke dag in de planning er bij mijn woning wordt gewerkt?
U ontvangt circa twee weken voor aanvang meer informatie hierover van Van de Velde. 

Voorafgaand aan de uitvoering zal de partner van Van de Velde, Verloop (glashandel), met u een afspraak maken om in te meten. Ook maken zij een afspraak voor het plaatsen. De schilders maken zelf met u een afspraak voor het schilderen van de draaiende delen (deuren en ramen).

Hoe wordt er bepaald welke schilderwerkzaamheden er aan mijn woning worden gedaan?
Een extern adviesbureau heeft voor Fien Wonen inspecties gedaan in de wijken waar wij in 2021 schilderwerkzaamheden wilden doen. Het adviesbureau heeft ons advies gegeven over de werkzaamheden die nodig zijn. Op basis daarvan hebben wij de exacte werkzaamheden bepaald en deze opgestart.

Waarom is er geen kleurkeuze bij deze straten?
Het kunnen aanbieden van een kleurkeuze aan huurders is afhankelijk van de omvang van de schilderbeurt. Wij onderscheiden twee schilderbeurten, een grote en een kleine. Bij de kleine schilderbeurt is er maar één verflaag nodig, waardoor een nieuwe kleur niet mogelijk is. Bij de grote schilderbeurt worden er twee verflagen toegepast. Hierdoor kunnen wij de huurders een kleurkeuze aanbieden. De omvang van de schilderbeurt is geadviseerd aan Fien Wonen door onze externe adviseur Luijten-VVZ.

Bij uw woning is een kleine schilderbeurt nodig waardoor de huidige kleur op de woning blijft.  

Wanneer staan er bij mijn woning schilderwerkzaamheden op de planning?
Elk jaar laten wij schilderwerkzaamheden uitvoeren in verschillende wijken. Mocht uw woning op de planning staan voor schilderwerk dan wordt uw woning één jaar van te voren geïnspecteerd door een extern adviesbureau om de benodigde werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk te bepalen. Het op volgende jaar worden de vastgestelde schilderwerkzaamheden aan uw woning uitgevoerd. Hierover krijgt u in het eerste halfjaar van het uitvoeringsjaar bericht van ons.

Ik heb dit jaar een brief over inspecties voor het schilderwerk ontvangen, maar ik heb verder nog geen brief gehad over de werkzaamheden. Klopt dit? 
Ja, dit klopt. In het eerste kwartaal van 2021 heeft Fien Wonen inspecties voor het schilderwerk voor 2022 uitgevoerd. Eén jaar voordat wij in een wijk schilderwerkzaamheden willen uitvoeren, laten wij een extern adviesbureau inspecties doen. Na de inspectie weten wij precies wat er in welke wijk met betrekking tot het schilderwerk moet gebeuren. De schilderwerkzaamheden die uit de inspectie komen, worden in 2022 uitgevoerd. U ontvangt hierover in het eerste half jaar van 2022 bericht. 


Algemeen

  • Plaats Hardinxveld-giessendam

Planning

  • Duur van onderhoud Drijverschuit en Steur: 5 weken, Paulus Potterstraat: 4 weken, Rembrandthof en Verpleeghuis Judith Leysterhof: 6 weken
  • Status Gereed
  • Planning Drijverschuit en Steur: start eind mei 2021 (week 22), Paulus Potterstraat: start eind juni 2021 (week 26), Rembrandthof en Verpleeghuis Judith Leysterhof: Start eind juli 2021 (week 30)
  • Deel deze pagina