Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Inspectie schilder- en isolatiewerkzaamheden 2022 in Ameide, Lexmond en Tienhoven

Over dit project

Voor volgend jaar, 2022, heeft Fien Wonen schilderwerken en isolatiewerkzaamheden gepland staan. Voor het opmaken van de offertes voor deze werkzaamheden moeten er inspecties uitgevoerd worden.

Fien Wonen heeft vier partijen gevraagd om offertes voor de geplande werkzaamheden op te stellen. Voor het opstellen van de offertes zullen alle vier de partijen steekproefsgewijs inspecties uitvoeren bij onze woningen in Ameide, Lexmond en Tienhoven. Dit is allemaal in opdracht van Fien Wonen. 

De vier partijen zijn: De Goede Vastgoedonderhoud, Van De Velde Vastgoedonderhoud, Takkenkamp en Willems Vastgoedonderhoud. De partijen kunnen zich op verzoek altijd legitimeren. 

De partijen inspecteren een woning om voor Fien Wonen een vrijblijvende offerte op te maken voor geplande werkzaamheden in 2022. Mogelijk vragen zij toestemming om een woning (zolder) of tuin te betreden. De inspecties voor het opstellen van de offertes worden in 2021 uitgevoerd, zodat Fien Wonen op tijd voorbereid is voor 2022. 

Mochten er na de inspectie bij een woning werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, ontvangt de huurder van ons hierover in het eerste kwartaal van 2022 bericht. 


Contact

Fien Wonen
Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88
 

Veelgestelde vragen

Klopt het dat er iemand van De Goede Vastgoedonderhoud, Van De Velde Vastgoedonderhoud, Takkenkamp of Willems Vastgoedonderhoud mijn woning komt inspecteren? 
Ja, dat klopt. Fien Wonen heeft deze vier partijen gevraagd om een offerte voor ons op te stellen voor de geplande werkzaamheden in 2022. Voor het opstellen van de offerte doen zij steekproefsgewijs inspecties bij woningen.  

Waarom komen deze vier partijen mijn woning inspecteren?
Fien Wonen laat vier partijen offertes opstellen voor de geplande werkzaamheden in 2022. Op deze manier kan Fien Wonen offertes vergelijken en goede keuzes maken. De Goede Vastgoedonderhoud, Van De Velde Vastgoedonderhoud, Takkenkamp en Willems Vastgoedonderhoud zijn door Fien Wonen gekozen voor het opstellen van deze offerte. 

Waarom is dit niet iemand van Fien Wonen?
Fien Wonen kan deze werkzaamheden niet zelf uitvoeren en laat dit verzorgen door een uitvoerende partij.

Waarom worden de inspecties nu uitgevoerd als de werkzaamheden pas in 2022 zijn? 
De inspecties voor het opstellen van de offertes worden in 2021 uitgevoerd, zodat Fien Wonen vroegtijdig voorbereid is voor 2022.

Welke werkzaamheden worden aan mijn woning uitgevoerd? 
Mochten er na de inspectie bij uw woning werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, ontvangt u van ons hierover in het eerste kwartaal van 2022 bericht. Hierin worden de werkzaamheden beschreven.  

Wanneer worden de werkzaamheden aan mijn woning uitgevoerd?
Mochten er na de inspectie bij uw woning werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, ontvangt u van ons hierover in het eerste kwartaal van 2022 bericht. De werkzaamheden worden dan in 2022 uitgevoerd. 

Er was in februari of maart ook een inspectie voor schilderwerk aan mijn woning. Waarom nu weer? 
Begin februari heeft u van ons een brief ontvangen over de inventarisatie van het schilderwerk voor 2022. Deze inventarisaties hebben in februari en maart plaatsgevonden. Tijdens deze inventarisatie zijn de locaties waar in 2022 schilderwerk nodig is en de omvang bepaald. De uitkomsten van deze inventarisatie worden gebruikt voor de komende inspectie. 

Door de inspectie die wij nu aankondigen worden door de partijen vrijblijvende offertes voor Fien Wonen opgesteld voor geplande werkzaamheden in 2022.

 

 

 

 


Planning

  • Status Gereed
  • Planning Vanaf 28 april t/m 25 juni 2021 worden steekproefsgewijs woningen in Ameide, Lexmond en Tienhoven ge├»nspecteerd door vier partijen.
  • Deel deze pagina