Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Dakgoten schoonmaken 2021

Over dit project

Elk jaar laat Fien Wonen de dakgoten bij de woningen schoonmaken. Dit doen wij om te voorkomen dat er problemen ontstaan.

In opdracht van Fien Wonen maakt Van der Velden Rioleringsbeheer ruim 2100 woningen met dakgoten schoon in Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden.

Van der Velden Rioleringsbeheer laat deze werkzaamheden uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf: D. Stelder Diensten Groep. De medewerkers zijn herkenbaar aan het Dsdg logo op hun kleding en wagen.

Zij reinigen de aanwezige dakgoten bij een woning met behulp van een ladder en bezem. Door gebruik van lange stelen met borstels kan het zijn dat de medewerkers de dakgoten van een woning kunnen reinigen vanaf de buren. Hierdoor kan het zijn dat de medewerkers niet in een tuin hoeven te zijn en dat een huurder de medewerkers hierdoor mogelijk niet ziet.

De huurders worden middels een dakgootkaart een dag van tevoren geïnformeerd. Hierin wordt de medewerking van de huurder gevraagd om het reinigen zo goed mogelijk te laten verlopen: Zorgt u ervoor dat de medewerkers bij uw dakgoten kunnen?

Op deze pagina kunt u ook de lijst inzien met woningen waar de dakgoten worden schoongemaakt met bijbehorende verwachte weekplanning. Dit is een verwachte planning. Hier kan wegens weersomstandigheden iets van afgeweken worden, indien nodig. Bij bepaalde weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden niet worden uitgevoerd (hevige regen, wind of vorst).


Contact

Van der Velden Rioleringsbeheer
Voor meer informatie of vragen over de uitvoering en de planning kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Van der Velden Rioleringsbeheer.

Telefoonnummer:
073-6220400

E-mail:
storing.denbosch@vandervelden.com

Van der Velden Rioleringsbeheer werkt in opdracht van Fien Wonen, daarom kunnen hun medewerkers al uw vragen beantwoorden met betrekking tot dit project. Mocht u toch Fien Wonen bellen voor een algemene vraag, dan wordt u alsnog verwezen naar Van der Velden Rioleringsbeheer.  

Fien Wonen
Heeft u problemen met of klachten over Van der Velden Rioleringsbeheer neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88


Veelgestelde vragen

Waarom worden mijn dakgoten elk jaar schoongemaakt?
Fien Wonen laat elk jaar de dakgoten bij woningen preventief schoonmaken. Dit doen wij om te voorkomen dat er problemen ontstaan.

Hoe weet ik wanneer ze bij mijn woning de dakgoten komen schoonmaken? 
In de brief die u van ons heeft ontvangen, bent u geïnformeerd over de verwachte week waarin bij uw woning de dakgoten worden schoongemaakt. De verwachte planning per woning is ook terug te vinden op deze pagina. Dit is een verwachte planning. Hier kan wegens weersomstandigheden iets van afgeweken worden, indien nodig.

U ontvangt één dag voor de dag dat ze uw dakgoten komen schoonmaken een brief van Van der Velden Rioleringsbeheer. De brief wordt in de middag, de dag voorafgaand aan de werkzaamheden aan uw woning, bij u door de brievenbus gedaan.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de medewerkers bij mijn dakgoten kunnen?
Om de werkzaamheden goed te laten verlopen met zo min mogelijk overlast voor u, is het belangrijk dat de medewerkers, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, met een ladder bij de dakgoten kunnen komen. Wij verzoeken u vriendelijk om ramen gesloten te houden, zonneschermen geheel in te draaien, onder de dakgoot alles zoveel mogelijk vrij te maken en geen waardevolle zaken, zoals fietsen, was, en tuinmeubelen, hieronder te laten staan.

Wij vragen u te zorgen dat de medewerkers toegang hebben, ook wanneer u niet aanwezig bent. 

Ik heb niemand bij mijn woning gezien. Zijn mijn dakgoten wel schoongemaakt?
Door gebruik van lange stelen met borstels kan het zijn dat de medewerkers de dakgoten van uw woning kunnen reinigen vanaf uw buren. Hierdoor kan het zijn dat de medewerkers niet in uw tuin hoeven te zijn en dat u de medewerkers hierdoor mogelijk niet ziet.

Mocht u twijfelen of de dakgoten van uw woning wel zijn gereinigd dan kunt u contact opnemen met Van der Velden Rioleringsbeheer. Niet gereinigde dakgoten en gebreken worden door Van der Velden Rioleringsbeheer genoteerd en doorgegeven aan Fien Wonen


Planning

  • Status Gereed
  • Planning Vanaf 17 mei t/m 16 juli (week 20 t/m 28).
  • Deel deze pagina