Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Reinigingswerkzaamheden en schilderwerk Verpleeghuis Tiendwaert

Hardinxveld-giessendam

Over dit project

Elk jaar laat Fien Wonen in vooraf bepaalde wijken schilderwerkzaamheden uitvoeren. Per wijk bepalen we welke werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk we doen.

Bij Verpleeghuis Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam voeren we in 2021 reinigingswerkzaamheden en schilderwerk uit.


Wat gaat er gebeuren bij Verpleeghuis Tiendwaert?

  • kozijnen, waterslagen, privacy schermen op balkon, balustrade balkon, kolommen en liggers reinigen en waxen
  • de kozijnen, ramen en deuren van de eetzaal worden geschilderd

De reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een hoogwerker door De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV in opdracht van Fien Wonen.

Uiteraard gaat De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV voorzichtig te werk. De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV kan geen aansprakelijkheid accepteren voor schade als gevolg van natte verflagen en aan niet verwijderde eigendommen.


Wat kunt u verwachten?

U ontvangt van De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV bericht waarop zij aangeven op welke dagen binnen de planning zij aan uw gevel de reinigingswerkzaamheden uitvoeren.
 

Contact

De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV
Voor meer informatie of vragen over de uitvoering en de planning kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Martijn van Gils van De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV.

Telefoonnummer:
078 – 6 13 53 3

E-mail:
dordrecht@degoedevgo.nl.

U kunt zich tijdens de werkzaamheden ook wenden tot de voorman. 

De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV werkt in opdracht van Fien Wonen, daarom kunnen hun medewerkers al uw vragen beantwoorden met betrekking tot deze werkzaamheden. Mocht u toch Fien Wonen bellen voor een algemene vraag, dan wordt u alsnog verwezen naar De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV.

Fien Wonen
Heeft u problemen met of klachten over Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV neem dan contact met ons op. 

Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88


Veelgestelde vragen

Hoe weet ik op welke dag in de planning er bij mijn woning wordt gewerkt?
U ontvangt van De Goede Vastgoedonderhoud Dordrecht BV bericht waarop zij aangeven op welke dagen zij aan uw gevel de reinigingswerkzaamheden uitvoeren. 

Hoe wordt er bepaald welke schilderwerkzaamheden er aan mijn woning worden gedaan?
Een extern adviesbureau heeft voor Fien Wonen inspecties gedaan in de wijken waar wij in 2021 schilderwerkzaamheden wilden doen. Het adviesbureau heeft ons advies gegeven over de werkzaamheden die nodig zijn. Op basis daarvan hebben wij de exacte werkzaamheden bepaald en deze opgestart.

Wanneer staan er bij mijn woning schilderwerkzaamheden op de planning?
Elk jaar laten wij schilderwerkzaamheden uitvoeren in verschillende wijken. Mocht uw woning op de planning staan voor schilderwerk dan wordt uw woning één jaar van te voren geïnspecteerd door een extern adviesbureau om de benodigde werkzaamheden met betrekking tot het schilderwerk te bepalen. Het jaar daarna worden de vastgestelde schilderwerkzaamheden aan uw woning uitgevoerd. Hierover krijgt u in het eerste halfjaar van het uitvoeringsjaar bericht van ons.

Ik heb dit jaar een brief over inspecties voor het schilderwerk ontvangen, maar ik heb verder nog geen brief gehad over de werkzaamheden. Klopt dit? 
Ja, dit klopt. In het eerste kwartaal van 2021 heeft Fien Wonen inspecties voor het schilderwerk voor 2022 uitgevoerd. Eén jaar voordat wij in een wijk schilderwerkzaamheden willen uitvoeren laten wij een extern adviesbureau inspecties doen. Na de inspectie weten wij precies wat er in welke wijk met betrekking tot het schilderwerk moet gebeuren. De schilderwerkzaamheden die uit de inspectie komen, worden in 2022 uitgevoerd. U ontvangt hierover in het eerste half jaar van 2022 bericht. 


Algemeen

  • Plaats Hardinxveld-giessendam

Planning

  • Status Gereed
  • Planning In de week van 26 april 2021 starten de werkzaamheden. De werkzaamheden zullen circa 4 weken in beslag nemen bij normale weersomstandigheden.
  • Locatie op kaart

    Deel deze pagina