Geen objecten gevonden

Gerealiseerd project

Terug naar overzicht

Inventarisatie geplande schilderwerken 2022

Over dit project

Voor 2022 heeft Fien Wonen schilderwerken gepland staan. Om een beeld te krijgen van de locaties waar in 2022 schilderwerk nodig is, heeft Fien Wonen Luijten-VVZ B.V. de opdracht gegeven om steekproefsgewijs inventarisaties bij onze woningen uit te voeren.

De inspecteurs kijken naar de technische kwaliteit van het schilderwerk, reinigingswerk en de geschilderde constructies. De inspecteurs kunnen zich op verzoek legitimeren. Wij verzoeken u om medewerking te verlenen bij deze inventarisatie indien hierom gevraagd wordt. Wij danken u alvast voor de medewerking!

Woont u in Ameide, Tienhoven of Lexmond? Uw woning kan één van de woningen zijn die steekproefsgewijs wordt geïnventariseerd. Mocht er na de inventarisatie schilderwerk bij uw woning nodig zijn, ontvangt u van ons hierover in 2022 bericht. 


Contact 

Fien Wonen
Telefoonnummer:
0184 - 61 44 88
 

Veelgestelde vragen

Klopt het dat er iemand van Luijten-VVZ B.V. mijn woning komt inventariseren? 
Ja, dat klopt. Fien Wonen heeft Luijten-VVZ B.V. de opdracht gegeven om inventarisaties op het schilderwerk uit te voeren in het woningaanbod in Ameide, Tienhoven en Lexmond. 

Waarom komt er iemand van Luijten-VVZ B.V. mijn woning inventariseren?
Elk jaar worden er door Fien Wonen schilderwerken gepland en uitgevoerd. Op basis van deze inventarisatie kan Fien Wonen een planning maken voor de nodige schilderwerken in 2022.  

Waarom is dit niet iemand van Fien Wonen?
Fien Wonen heeft hiervoor een vakkundig extern adviesbureau ingeschakeld voor onafhankelijke opnames.  

Hoe weet ik dat de persoon rondom mijn woning een inspecteur van Luijten-VVZ B.V. is?
Op uw verzoek kunnen de inspecteurs zich legitimeren. Zij hebben een legitimatiebrief bij zich die afgegeven en getekend is door de verantwoordelijke medewerker van Fien Wonen.


Planning

  • Status Gereed
  • Planning Maandag 15 februari t/m woensdag 31 maart 2021
  • Deel deze pagina