Gepland onderhoud

Ieder jaar voert Fien Wonen bij verschillende woningen planmatig onderhoud uit. Dit is onderhoud dat een keer in de zoveel tijd plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen of het vervangen van dakbedekking.

Gepland onderhoud tijdens het coronavirus

Vanwege het coronavirus en de gevolgen daarvan, wordt er bij elke opdrachtverstrekking met de betreffende aannemer(s) gekeken op welke manier en op welk moment de uitvoering kan plaatsvinden. Hierdoor kan alsnog op een veilige manier zoveel mogelijk werk uitgevoerd worden in 2021. 

Huurders, waarbij onderhoudswerkzaamheden gepland staan, worden ge├»nformeerd indien duidelijk is dat werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Middels een brief of email wordt ge├»nformeerd over de manier van uitvoeren. Dit geldt ook bij tussentijdse wijzigingen die van invloed zijn op de uitvoering. 

Vanwege de onzekere situatie zullen wij ook geen jaarplanning presenteren. Uiteraard proberen wij de begroting en planning van dit jaar zoveel mogelijk uit te voeren. 

Bovenstaande geldt ook voor contractwerk. Heeft u een storing of reparatie die niet kan wachten? Meld dit zoals u gewend bent aan ons of rechtstreeks naar de contractant. Op het moment van melden zal u worden aangegeven of dit werk veilig uit te voeren is of wellicht in aangepaste vorm zal worden gerepareerd.

Contactpersonen

Medewerkers van de afdeling vastgoed zijn verantwoordelijk voor de uitvoering en het houden van toezicht bij het uitvoeren van het onderhoud. Heeft u daar een vraag over? Neem gerust contact met ons op.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden