Huurprijsopbouw

De huur is opgebouwd uit de netto huur en servicekosten. 

Netto huur

De netto huur is het bedrag dat u betaalt voor het gebruik van de woning.

Servicekosten

De servicekosten zijn een maandelijks voorschotbedrag. U betaalt voor de levering van aanvullende diensten en goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een glasverzekering, het elektriciteitsverbruik van de verlichting op de galerij, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, stookkosten, et cetera.

Jaarlijks ontvangt u een eindafrekening van de servicekosten. We verrekenen dan het verschil tussen de betaalde voorschotten en de werkelijk gemaakte kosten. Heeft u teveel betaald? Dan ontvangt u een bedrag terug. Als het voorschotbedrag niet voldoende was, ontvangt u van ons een rekening.

Bruto huur

De bruto huur is het totaal van de netto huur en de servicekosten. Dit is dus het bedrag dat u maandelijks aan ons betaalt.

Borg huurders Omnivera GWZ

Sommige huurders hebben, bij het aangaan van de huurovereenkomst, een borg betaald. De waarborgsommen zijn in 2015 door Omnivera GWZ afgeschaft. Alle huurders die in het verleden borg hebben betaald bij het aangaan van de huurovereenkomst hebben op 1 december 2015 het bedrag teruggestort gekregen.

Voor uw persoonlijk huurprijsopbouw logt u hieronder in.

Alles over:

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden